Från idé till färdigt projekt.

Det är vår personal och den samlade kompetensen som är vår främsta styrka. Våra hängivna projektgrupper sätts samman inför varje projekt för att hitta den bästa lösningen i varje moment, med effektiv butikslayout och säljande exponering i butik. Vi har en utvecklingsavdelning där vi jobbar med det senaste tekniken inom VR, AR och 3D-visualisering. Med vår egen produktion säkerställer vi att kunna möta höga krav på material och kvalité. Vi har dessutom allt samlat på samma plats vilket ger ett samspel med oändliga fördelar genom hela projektet. Vi kan butiksinredning, hotellinredning och restauranginredning.

Konceptutveckling

Känslan när man går in i vår utvecklingsavdelning i Hestra är oslagbar. Här blandas en gränslös kreativitet med de mest funktionella lösningarna, och endast din fantasi sätter gränser. Konceptidéer som börjar med papper och penna får en fysisk form i vår 3D-skrivare. Samtidigt visualiserar vi butiksmiljöer och kan erbjuda en 3D-tour i VR, likväl som fotorealistiska renderingar. Självfallet kan våra erfarna projektledare bistå med layoutritningar i både 2D och 3D. Vi strävar efter att skapa en butikslayout som minimerar döda ytor och maximerar försäljning. Fysiska materialprover blandas med funktionella och flexibla butikslösningar. I en ständig strävan efter att varje projekt oavsett storlek och omfattning, ska få den bästa tänkbara lösningen med effektiv butikslayout och säljande exponering i butik.

Produktion

Vår produktion är helt anpassad till butiksinredning och hotellinredning. Kontinuerligt uppdaterar vi vårt kunnande och vår maskinpark. Vi sågar, fräser, kantlistar, ytbehandlar och sätter samman våra träprodukter och vi kapar, bockar, svetsar och stansar våra plåt och rör artiklar. Kontinuerligt utvecklar vi också våra logistik lösningar och är vana vid komplexa utrullningar till flertalet länder likväl som unika projekt.

Montage

Med såväl egna montörer som ett omfattande och erfaret nordiskt nätverk av montörer och byggare löser Hestra montage och enklare byggjobb åt mängder med kunder. Vi kan vår inredning bäst, låt oss hjälpa dig med montaget.

Ett genuint helhetsengagemang

Ett framgångsrikt inredningskoncept är en blandning av lockande miljö, säljande exponeringar och välplanerad layout. Det är här Hestra kommer in i bilden. Vi skapar köplust och säkerställer helheten, från ide till färdig butik. Med drivna och erfarna projektledare, kluriga konstruktörer, händiga montörer och ett stort engagemang ifrån hela företaget hjälper vi till hela vägen in i mål. Oavsett om det gäller butiksinredning, produktställ, shop in shop inredning, hotellinredning eller restauranginredning.

Know-how

På Hestra tycker vi om butiksinredning, hotellinredning och restauranginredning och vi är bra på det vi gör. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig. Vi hörs!

Layout

Ta hjälp av våra professionella butiksinredare. Vi ritar butiker varje dag på året och har stor erfarenhet av många olika branscher. Rätt layout ger bättre försäljning, så enkelt är det!

Produktion

Vi har en omfattande egen produktion likväl som vi har ett stort nätverk av underleverantörer som hjälper oss att realisera din produkt oavsett material och volym.

Logistik

I Hestra lagerhåller, packar och sänder vi varje dag stora mängder av inredning till mängder med orter i norra Europa. Med moderna hjälpmedel och stor erfarenhet hittar vi rätt logistiklösning för dig.

Montage

Med lång erfarenhet jobbar vi med att installera inredning runt om i norra Europa. Vi jobbar både med egna montörer och ett stort nätverk av erfarna externa partners.

Konceptutveckling

Helt nytt eller uppdatering i befintligt koncept? Våra arkitekter hittar rätt uttryck i samspel med konstruktörer som gör verklighet av era visioner. Vi jobbar alltid med de senaste verktygen i VR, AR och 3D-visualisering för bästa beslutsstöd genom konceptutvecklingen.

Room2Room.se

Room2Room är vårt systerbolag med fokus på restaurang och hotellinredning. Tillsammans kan vi erbjuda kompletta inredningskoncept för hotell, konferens, resturang och bar. Vi kan leverera allt från design till färdigmonterad inredning, har du redan en arkitekt kan vi stå för tillverkning, leverans och montage av redan framtagen design.