Vi är alltid intresserade av att höra ifrån duktiga och engagerade framtida medarbetare. Hör av dig till [email protected].

Projektkoordinator

I tätt samarbete med våra projektledare, kunder och de flesta avdelningarna på företaget ser du till att projekten flyter smidigt genom organisationen.  Dina arbetsuppgifter är varierade och inkluderar bland annat ordermottagning, orderregistrering, leveransbevakning och innesälj. Kunskap i Jeeves eller motsvarande affärssystem och erfarenhet från liknande uppgifter är en merit. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter en kollega med stort kundfokus och som har lätt för att samarbeta.

Gå gärna in på vår Facebook-sida för att se vad som händer på Hestra. Din ansökan skickar du till [email protected] så snart som möjligt då urval sker löpande.

Lagerchef

Med 120 års erfarenhet från inredningsbranschen har vi förmånen att fortfarande vara samma pålitliga, smidiga och kunniga leverantör till våra kunder. Vår styrka är kombinationen av det lilla företagets enkelhet och kundnärhet med det större företagets starka resurser.  

Följ med oss in i framtiden!

Som Lagerchef hos oss är du medlem i ledningsgruppen och blir en mycket viktig sammanhållande länk mellan flera funktioner. I etapper har vi byggt ut vår anläggning och i dagsläget nått en mycket väl anpassad produktions- och lageryta på 27 000 kvm med 12 000 pallplatser.

Ditt övergripande fokus ligger på ledarskap och resursoptimering. Teamet du ansvarar för består av 35 personer fördelat på avdelningar inom pack & plock, returhantering, godsmottagning och utleveranser. I teamet har du både teamledare och planerare till din hjälp som besitter lång erfarenhet och kunskap inom sina områden. I den dagliga driften är det ett högt tempo där du tar rodret i att leda och fördela arbetet. Du fångar upp och analyserar trånga sektorer som kan uppstå i flödet i ett proaktivt och lösningsorienterat arbetssätt. Samarbete sker mycket nära framförallt med Produktionschef, Logistikchef, Marknad/Säljteamet och Inköpsteamet. Du leder och driver olika mötesforum och rapporterar direkt till VD.

DIN PROFIL
Du som söker tjänsten bör ha ett flertal års yrkeserfarhet från en ledande roll med kopplingar till branschen för lager/logistik eller industrin. Du har mycket god förståelse/kunskap om processer och flöden. Förmågan till helhetssyn och överblick är avgörande. I rollen som ledare värderar vi ditt intresse och engagemang för människor med en stabil approach som tillsammans med lyhördhet och tydlighet skapar förtroende hela vägen. Dina ledaregenskaper och din förmåga att skapa ett framgångsrikt team blir ditt viktigaste bidrag till oss.

Bli vår nya lagerchef – Välkommen med din ansökan!

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med FindMood. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson tel: 0708-94 11 01. Du ansöker på www.findmood.se med deadline 26 oktober.

Medarbetare till verkstad, montering och lager

Vi är ett härligt gäng som jobbar i trevliga lokaler i Hestra och nu behöver vi förstärkning. I vår produktion jobbar vi med högt moderna robotbetjänade NC, avancerade kantlistmaskiner, såg och flertalet övriga träbearbetningsmaskiner. I vår montering slutmonterar vi produkter innan leverans till kund. På vårt lager plockar vi mängder med artiklar för utleveranser till butiker över hela norden.

Vi söker dig som är händig, arbetsam och har lätt för att samarbeta. Relevant erfarenhet och utbildning är meriterande.

Gå gärna in på vår Facebook-sida för att se vad som händer på Hestra. Din ansökan skickar du till [email protected] så snart som möjligt då urval sker löpande.

Erfaren maskinoperatör plåt till Ricana Concept, Hillerstorp

Framöver kommer vårt dotterbolag Ricana Concept i Hillerstorp söka seniora maskinoperatörer med gedigen maskinvana. Sänd gärna in en intresseanmälan redan nu till [email protected].