Vi är alltid intresserade av att höra ifrån duktiga och engagerade framtida medarbetare. Hör av dig till [email protected].

IT- ansvarig

Driven IT-ansvarig sökes!

Vi söker en passionerad och erfaren IT-ansvarig som vill ta vårt företags IT-miljö till nästa nivå. Du kommer ha ansvar för att driva vår IT-miljö som i stor utsträckning består av Microsoft- och Jeeves-tjänster. Du blir en viktig del av vårt team och rapporterar till vår Ekonomichef, med en rutinerad kollega som stöd och bollplank.

Ditt fokus kommer att ligga på att säkerställa en trygg och stabil drift av våra system, samtidigt som du är drivande i att utveckla vår IT-miljö. Du rycker också in och hjälper till vid behov och tillsammans med din kollega löser användarnas problem.

Erfarenhet från Jeeves, System Center, Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft Intune, Mirosoft Defender, F5 Big IP, Cisco Call Manager, Apple DEP eller Veeam är meriterande.

Vi supporterar vårt dotterbolag i Hillerstorp och vårt sälj-
bolag i Norge, vilket innebär att resor kan förekomma, men det mesta av det arbetet sker på distans. Vi söker en person med starka tekniska färdigheter och passion för IT. Är du ambitiös, engagerad och vill ta nästa steg i karriären är det här din chans. 

Ansök idag och bli en del av vårt team som IT-ansvarig! 
Din ansökan skickar du till [email protected] så snart som
möjligt då urval sker löpande.

Hestra Inredningar är ett familjeföretag grundat år 1900 som utvecklats till en av de ledande butiksinredarna i Norden. Vårt hjärta finns i Hestra men vi finns också på plats i Norge, Danmark och Finland. Vi har idag 150 medarbetare och omsätter ca 600 MSEK. Besök www.hestra.se för mer information om oss och våra sociala kanaler för att se vad som händer på Hestra.