Vi är alltid intresserade av att höra ifrån duktiga och engagerade framtida medarbetare. Hör av dig till [email protected].

Lagerchef

Med 120 års erfarenhet från inredningsbranschen har vi förmånen att fortfarande vara samma pålitliga, smidiga och kunniga leverantör till våra kunder. Vår styrka är kombinationen av det lilla företagets enkelhet och kundnärhet med det större företagets starka resurser.  

Följ med oss in i framtiden!

Som Lagerchef hos oss är du medlem i ledningsgruppen och blir en mycket viktig sammanhållande länk mellan flera funktioner. I etapper har vi byggt ut vår anläggning och i dagsläget nått en mycket väl anpassad produktions- och lageryta på 27 000 kvm med 12 000 pallplatser.

Ditt övergripande fokus ligger på ledarskap och resursoptimering. Teamet du ansvarar för består av 35 personer fördelat på avdelningar inom pack & plock, returhantering, godsmottagning och utleveranser. I teamet har du både teamledare och planerare till din hjälp som besitter lång erfarenhet och kunskap inom sina områden. I den dagliga driften är det ett högt tempo där du tar rodret i att leda och fördela arbetet. Du fångar upp och analyserar trånga sektorer som kan uppstå i flödet i ett proaktivt och lösningsorienterat arbetssätt. Samarbete sker mycket nära framförallt med Produktionschef, Logistikchef, Marknad/Säljteamet och Inköpsteamet. Du leder och driver olika mötesforum och rapporterar direkt till VD.

DIN PROFIL
Du som söker tjänsten bör ha ett flertal års yrkeserfarhet från en ledande roll med kopplingar till branschen för lager/logistik eller industrin. Du har mycket god förståelse/kunskap om processer och flöden. Förmågan till helhetssyn och överblick är avgörande. I rollen som ledare värderar vi ditt intresse och engagemang för människor med en stabil approach som tillsammans med lyhördhet och tydlighet skapar förtroende hela vägen. Dina ledaregenskaper och din förmåga att skapa ett framgångsrikt team blir ditt viktigaste bidrag till oss.

Bli vår nya lagerchef – Välkommen med din ansökan!

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med FindMood. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson tel: 0708-94 11 01. Du ansöker på www.findmood.se med deadline 26 oktober.

Inköpare

Till vår inköpsavdelning söker vi en inköpare som självständigt ansvarar för beställningar, leveransbevakning och logistik kring våra standardprodukter. I tjänsten ingår även arbete i projektform där vi tillsammans hittar lösningar till kundunika projekt.

Avdelningen består idag av ett team på fem personer. Teamet hanterar inköp av främst, men inte uteslutande, plåt, rör och tråd. Att vara inköpare på Hestra kräver god administrations- förmåga, teknisk förståelse och ett kommersiellt sinne. Du talar engelska, relevant inköpserfarenhet är meriterande, branscherfarenhet och erfarenhet av Jeeves ett plus.

Vid frågor, kontakta Åsa Håkansson på [email protected] eller ring 0370-339845.

Gå gärna in på vår Facebook-sida för att se vad som händer på Hestra. Din ansökan skickar du till [email protected] så snart som möjligt då urval sker löpande.

Medarbetare till verkstad, montering och lager

Vi är ett härligt gäng som jobbar i trevliga lokaler i Hestra och nu behöver vi förstärkning. I vår produktion jobbar vi med högt moderna robotbetjänade NC, avancerade kantlistmaskiner, såg och flertalet övriga träbearbetningsmaskiner. I vår montering slutmonterar vi produkter innan leverans till kund. På vårt lager plockar vi mängder med artiklar för utleveranser till butiker över hela norden.

Vi söker dig som är händig, arbetsam och har lätt för att samarbeta. Relevant erfarenhet och utbildning är meriterande.

Gå gärna in på vår Facebook-sida för att se vad som händer på Hestra. Din ansökan skickar du till [email protected] så snart som möjligt då urval sker löpande.

Erfaren maskinoperatör plåt till Ricana Concept, Hillerstorp

Framöver kommer vårt dotterbolag Ricana Concept i Hillerstorp söka seniora maskinoperatörer med gedigen maskinvana. Sänd gärna in en intresseanmälan redan nu till [email protected].