• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

Hestra i handeln

Hestras produkter återfinns i alla möjliga branscher och olika typer av butiker. Vi har lösningarna som krävs för att skapa säljande och tilltalande butiksmiljöer.
Idag arbetar Hestra på en bred marknad i flera länder med små och stora kunder. Vi är vana vid olika behov, krav och önskemål. Hestra har rätt lösningar, oavsett om du vill ha ett unikt, arkitektritat koncept eller satsar på vårt omfattande, flexibla standardsystem.

Sport och fritid

Sportaffärer och friluftsbutiker ändrar ofta skepnad beroende på säsong. Inredningen måste därför vara flexibel och funktionell. Vi ser till att inredningen stärker ditt butikskoncept i alla avseenden, oavsett vad du säljer eller vem du riktar dig till.

Dagligvaror

Att stiga in i en livsmedelsbutik ska vara roligt och lustfyllt. Man ska inspireras till nya kulinariska äventyr och få en bra överblick av butiken. Hestra hjälper dig med flexibel butiksinredning som både lockar till köp och tål hög belastning.

Konfektion/Skor

Inom konfektion och skobranschen är hög modegrad på butiksinredning ett måste. Förutom att sälja fysiska produkter ska butiken även visa upp heta trender och förmedla en personlig känsla. Vi hjälper dig att skapa moderiktiga butiker för olika stilar.

DIY

Under samma tak kan en bygghandel, järnaffär eller färgbutik rymma produkter med väldigt varierande storlek, vikt och utseende. Vi har lösningar för alla typer av produkter inom detta område, från kraftiga hyllsystem till inbjudande demotorg.

Optik/Klockor/Smycken

Hög modegrad och funktionalitet är ett måste i inredningen vid försäljning av glasögon, klockor och smycken. Inredningen ska dessutom stärka butiken som en helhet och särskilja olika varumärken. Våra inredningslösningar löser allt detta och mycket mer.

Bil

Tydlig grafik och bra exponering hjälper till att hitta i en bilsalongs stora ytor. Tydliga informationskyltar hjälper kunden att redan på långt håll hitta rätt i butiken. Flera möjligheter för kunden att sitta ner och gå igenom sitt bilköp, antingen över en kopp kaffe eller tillsammans med en säljare.

Blommor/Trädgård

Hestra kan designa exklusiva blomsterbutiker likväl som att vi kan leverera robust och uttrycksfull butiksinredning till gardencenters. Våra lösningar kan enkelt byggas om och anpassas för att utnyttjas optimalt för exponering av olika typer av säsongsprodukter.

Hemelektronik/Vitvaror

Inom hemelektronikbranschen är det i viktigt med presentation av produkter. Som kund vill man dessutom gärna prova produkten innan ett köp. Hestra vet hur man skapar en innovativ, säljande och modern elektronikbutik.

Heminredning

Heminredningsbutiker har en större roll än att sälja t ex möbler, porslin och kuddar. De förmedlar också känslan av olika livsstilar och trender. Hestra hjälper dig att skapa inspirerande och moderna inredningskoncept för medvetna kunder.

Kosmetik/Hälsa

Apotek, hälsokostaffärer och kosmetikbutiker kräver olika typer av inredning för olika produkter, från mediciner till parfymer. Inredningen har även en viktig roll för att bjuda in till rådgivning. Hestra har lösningar för både produkterna och det mänskliga mötet.

Bok/Papper

En bok- och pappershandel kan inspirera till allt från litterära upplevelser till pyssel i olika former. Inredningen bör därför vara flexibel och inbjudande för att kunna exponera produkterna på bästa sätt, oavsett om det är högsäsong eller bokrea.

Restaurang

Inredningen i en restaurang ska få dig att stanna upp. Den ska se inbjudande ut och väcka lusten att sitta ner en stund. Hestra har just inredningen för dessa stunder.

Hotell

I Hestras koncern ingår även Room2Room som inreder hotell, en stor del av inredningen tillverkas på vår fabrik i Hestra. Vi inreder rummen såväl som publika ytor, stora såväl som små hotell.