• English
 • Svenska
 • Norska
 • Dansk
 • Suomi

Låt köplusten ta plats

Hestra är specialister på att skapa säljande och profilstärkande butiker. Vi vet hur man bygger framgångrika butikskoncept som ökar dina kunders köplust.

Retail is detail

Ett framgångrikt butikskoncept är en blandning av en lockande butiksmiljö, säljande varupresentationer och en välplanerad butikslayout. Alla delar är avgörande för att förvandla passerande personer till köpande kunder. Det är här Hestra kommer in i bilden. Vi skapar köplust och har förmågan att få alla detaljer att samverka i en större helhet.

Stöd hela vägen

Genom att lyssna på kunden och sätta ihop unika projektgrupper för varje projekt kan Hestra bidra med spetskompetens och erfarenhet. Hestra förstår din bransch och din vardag. Vår kunniga personal och vårt helhetstänkande gör dessutom att slutresultatet blir det bästa tänkbara. Hör av dig så skapar vi en optimal lösning tillsammans.

 • Design

  Enskilda exponeringslösningar eller hela butikskoncept spelar ingen roll för oss på Hestra. Våra arkitekter och formgivare arbetar alltid tätt ihop med våra kunder för att ta fram unika uttryck för varje bransch, kedja och butik. Vi är duktiga på att förmedla rätt känsla genom tydliga 3D-visualiseringar. På så sätt både stödjer vi och snabbar på konceptutvecklingen.

  Erbjudande Design
 • Layout

  Hestra har lång erfarenhet av att ta fram butikslayouter som förbättrar flödet i butiken. Vi vet hur man på bästa sätt lockar kunder genom din butik och exponerar hela ditt sortiment. Det kvittar hur lokalen ser ut eller vilka kunder du har. Våra projektledare är experter på att ta fram säljdrivande layouter. Med hjälp av 3D-visualisering och planritningar hjälper vi dig att förstå hur butiken ser ut och fungerar.

 • Konceptutveckling

  Hestra har gedigen kunskap om butiksinredning och produktpresentationer samt långa samarbeten med ledande butikskedjor, varumärkesleverantörer och designbyråer. Våra arkitekter och konstruktörer arbetar med alla möjliga material och använder de senaste CAD-systemen och visualiseringsprogrammen. Integrerad elektronik och belysning skräddarsys alltid efter dina önskemål.

  Erbjudande Layout
 • Erbjudande Produktion

  Produktion

  Hestras mål är alltid att skapa tilltalande och funktionell inredning med hög kvalitet. En av våra styrkor är att kombinera enkla konstruktioner med ett brett sortiment av standarddelar. Produktionen sker i Hestra i en modern, robotiserad maskinpark. Lång erfarenhet, duktiga medarbetare och ett inarbetat nätverk av underleverantörer gör att vi kan erbjuda en effektiv produktion i alla avseenden.

 • Leveranssäkerhet

  För oss är det en självklarhet att du ska få rätt produkt i rätt tid. Därför gör Hestra rätt hela vägen. Vi ser på logistik ur ett större perspektiv och sköter logistikfrågor för flera av våra kunder. Våra stora, nybyggda lagerlokaler har över 13 000 pallplatser. Dessutom är Hestra strategiskt placerat mellan Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Helsingfors. På så sätt är vi alltid nära dig. Engagerade medarbetare och effektiva system gör att vi kan erbjuda förstklassig logistik till alla slags kunder.

  Erbjudande Logistik
 • Erbjudande Montage

  Montage

  För att möta våra kunders behov av helhetslösningar har vi både egna montörer och ett nätverk av duktiga samarbetspartnerns i hela Norden. Vi erbjuder även montageledning i andra delar av världen. Genom att endast använda kvalificerade montörer som är vana vid Hestras produkter kan vi garantera att allt monteras på rätt sätt. Din butiksinredning ser därmed ut och fungerar precis som den ska, oavsett leveransadress.

 • Konceptgenomgång

  Ett inredningskoncept bör utvärderas och uppdateras med jämna mellanrum. Dels för att kunna exponera ditt sortiment på ett optimalt sätt, dels för att stärka din profil. Vi rekommenderar därför regelbunden konceptgenomgång. Genom att se över allt från kundflöden till konceptets känslomässiga uttryck kan du upprätthålla ett attraktivt butikskoncept över tid. Hestras projektledare, inredningsarkitekter och konstruktörer hjälper dig med såväl praktiska som ekonomiska förbättringar.

  Erbjudande Genomgång