• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

Nyheter

4 juni 2018

Mera grönt!

Inspirerade av sommarvärmen drar vi igång ett projekt med att producera egen el genom solpaneler på taket. Vi har idag vindkraftsenergi som motsvarar ca 70% av vår förbrukning och nu ökar vi på med ca 100 000 kwh per år från solen. Vi börjar sätta paneler på taket under augusti och räknar med att vara klara […]

17 april 2018

Virtual Reality

Vi fortsätter att förfina våra metoder för konceptutveckling, nu senast har vi vidareutvecklat vårt VR verktyg, nu är det beslutsstöd 2.0 – snabbare väg från tanke till verklighet.

27 november 2017

Ny tillbyggnad klar

Vår senaste tillbyggnad på 4 000 kvm står nu klar och vi är i full färd att flytta in. Totalt huserar vi nu på ca 23 000 kvm i Hestra.

2 oktober 2017

Vi växer i Danmark

Vi hälsar Henrik Hasbo välkommen som ny säljare i Danmark och samtidigt flyttar vi till nya och större lokaler i Veijle.

12 september 2017

AR (Augmented Reality)

Efter att under några år jobbat med VR (Virtual Reality) i konceptutveckling har vi nu också börjat jobba med AR (Augmented Reality) . Vilket förenklat innebär att vi lätt kan placera ut tänkta möbler i en verklig miljö för att på plats se resultatet omgående. Här använder vi AR miljön tillsammans med en kund för […]